Trendwood

Een andere kijk op eigentijds wonen, voor elke smaak en elk budget

.Galerij Vandoorne, beter gekend onder de naam " TRENDWOOD " is reeds 3 generaties lang een meubelzaak van vader op zoon. De 1ste toonzaal werd opgericht in 1932 te St Eloois-Winkel.
Sinds 1958 bestaat de 2000 m² grote showroom te Izegem uitgebaat door Andi Vandoorne, zijn vrouw Machteld De Vreese en zus Nathalie Vandoorne

Bij Trendwood in Izegem West-Vlaanderen vind je massief houten meubelen voornamelijk in teak en eik maar ook massieve houtsoorten zoals acacia, mango, en dennenhout worden aangeboden in de winkel. Onze collectie in de showroom geeft je een bredere kijk op de mogelijkheden dat massief hout biedt. Elk stuk dat we aanbieden is uniek en authentiek. De afwerking gebeurt door vakmensen in onze werkplaats, volledig naar wens van de klant.
Eik of teak in een klassiek of modern design, grote of kleine meubelen, verven, oliën, herstofferen,.. alles is mogelijk. Ook eigen ontwerpen van de klant kunnen we realiseren...

Het combineren van materialen is 'Trendy'. Ruw massief hout en metaal vullen elkaar perfect aan waardoor het geheel zowel een industriële als gezellig warme uitstraling krijgt.
Bohémien, Cottage, Vintage, Industrieel of Lifestyle, wat je budget of interieurstijl ook is, bij Trendwood kan iedereen meubelen en accessoires naar zijn gading vinden

Kasten en tafels zijn verkrijgbaar op verschillende afmetingen en in verschillende massieve houtsoorten zoals teak, eik, beuk of den, zelfs in mango of acacia.
Niettemin horen de tafels, (zowel eet-, salon- en/of bijzettafels) in keramiek nog steeds bij de collectie.
In het gamma hebben we ook de lamulux collectie van MF design, mooi strak en betaalbaar design. 
Het tafelonderstel kan gekozen worden in hout, ijzer, glas of metaal in allerlei vormen (U-poot/A-poot/X-poot/H-poot,...) .

Tevens hebben we in ons assortiment een ruime keuze stoelen en zetels in verschillende stijlen en stoffen maar vooral de nieuwste trend in microfibrestof en velours slaat enorm aan.
Ook voor een uitgebreid gamma tuinmeubelen kan je bij ons terecht.

Exclusieve decoratie, cadeau-artikelen, verlichting en tapijten maken het geheel af en zorgen voor een totaalaanbod.
Altijd vrije ingang, er is zeker voor elk wat wils!

Bij "Trendwood" in Izegem vind je een persoonlijk woongevoel terug; warm en behaaglijk, een sfeer die je het liefst voor altijd vasthoudt...