Buitenleven in stijl !

> Lounge tuinmeubelen om heerlijk in weg te dromen, vervaardigd uit ultrasterk vlechtwerk.
> Niet-traditionele teakhouten sets die een natuurlijke sfeer weergeven alsof ze al jaren in de tuin horen.
> Het tijdloos design van wickerarmstoelen in combinatie met excentrieke erosiehouten (oud verweerd hout) tuintafels.
Of misschien bent u op zoek naar een comfortabele casual zetel? Dan is de bolzetel met zijn diepe gezellige zit zeker iets voor u ! Een niet te missen trendsetter voor uw tuin !
En horende bij een stralende zomer hebben wij voor u een aanbod van parasols met een onderscheidend maar zeer populaire vormgeving.
De 'Toledo' is een traditionele parasol met een solide paal in het midden. Met draaimechanisme en kniksysteem, houdt deze de zon vanuit alle hoeken tegen. De Toledo is naar smaak uit te voeren met of zonder volant, modern of klassiek. Een aantrekkelijk geprijsde zomerhit : de 'Siësta' gemaakt uit polyester doek waarmee u in de schaduw pas echt van de zon geniet!
Kantelbaar en wenkbaar biedt de Siësta verkoeling van vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Ook onze speciale 'shanghai' parasol is uniek, dankzij maar liefst 24 baleinen: een sierlijk design voor een romantisch gevoel.Waan u in de tropen onder de beschermende olefin-stof. Inclusief draaimechanisme en kniksysteem.
In de kijker deze maand staan ook onze exclusieve outdoor kloostertafels. Deze zijn gemaakt uit oud massief teakhout. U koopt een volstrekt uniek meubel dat de charme draagt van honderden jaren intensief gebruik.Heel trendy is daarenboven het combineren van deze robuuste houten tafels met gevlochten stoelen in kunststof.  

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en ontdek het nieuwe "buitenleven in stijl"...

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!