Welkom

Galerij Vandoorne, nu beter gekend onder de naam " TRENDWOOD " is reeds 3 generaties lang een meubelzaak van vader op zoon. De 1ste toonzaal werd opgericht in 1932 te St Eloois-Winkel. Sinds 1958 bestaat de 2000 m² grote showroom te Izegem.

We hebben in ons assortiment een ruime keuze stoelen en zetels in verschillende materialen zoals riet, lloydloom en wicker(kunststof) maar ook in microfibre(stof), linnenstof en leder of zelfs in massieve teak of eik. Kasten en tafels in verschillende massieve houtsoorten zoals teak, eik of beuk, maar ook in natuursteen en keramiek zorgen voor een totaalaanbod. He tafelonderstel kan gekozen worden in hout of metaal in allerlei vormen.(U-poot/A-poot/X-poot/H-poot,...) Exclusieve decoratie en cadeau-artikelen maken het geheel af. Ook voor een uitgebreid gamma tuinmeubelen kan je bij ons terecht.

Bij "Trendwood" in Izegem vind je een persoonlijk woongevoel terug; warm en behaaglijk, een sfeer die je het liefst voor altijd vasthoudt...


8_o

Buitenleven in stijl !

Geplaatst op 08/04/2017

April en mei zijn dé maanden om onze unieke tuinmeubelcollectie voor te stellen! Welkom in een wereld van vlechtwerk, batylène, aluminium, roestvrij staal en teakhouten terrasmeubels. Een speciaal assortiment meubelen voor iedere tuin met vernieuwende designs en een prachtige afwerking passend binnen iedere stijl en voor elk budget!


Tuintafel

Kies uw (tuin)tafel à la carte

Geplaatst op 14/04/2016

Het seizoen van de tuinmeubelen is al goed begonnen. Kom bij trendwood en kies uw tafel à la carte voor zowel binnen als buiten.
Tal van voorjaarsacties en tot -30% op tuintafels!


Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!