Stijlvolle tuinmeubelen om maximaal van het outdoorseizoen te genieten

Stijlvolle tuinmeubelen om maximaal van het outdoorseizoen te genieten

Ben jij zo iemand die buiten leeft zodra het weer het toelaat? Bij wie het vanaf de prille lente begint te kriebelen? Die dan al voorbereidingen treft om straks - in volle zomer en in de herfst die we steeds vaker als een Indian summer kennen - te genieten van een tuin of terras die je helemaal naar je zin hebt ingericht. Herken je je hierin? Dan is deze blog iets voor jou, want hij kan je zeker op ideeën brengen.

 

Trendwood maakt van je staycation een gegarandeerd succes

Wij bezorgen je een onvergetelijke zomer in eigen tuin. Want bij Trendwood hebben we tuinmeubelen en accessoires om van elke tuin, elk terras en elk balkon een cosy plek te maken die niets dan fun en ontspanning biedt.

Zin in een trendy loungehoek met bijpassende ligzetels bij het zwembad? Er is niets heerlijker dan vandaaruit rechtstreeks in het water te duiken als je een waterrat bent. Wat dacht je van een gezellige zithoek onder de luifel of onder die 50 jaar oude eik in de tuin? Met een handig vouwtafeltje en bijhorende stoelen verhuis je in een knip van hier naar daar. Om verkoeling te zoeken bij dit exotische weer, om te ontbijten of een boek te lezen waar je maar wil. Heb je een grote vriendenkring of familie die geregeld mee aan tafel schuift? Dan zijn onze verlengbare tafels en praktische plooistoelen dé oplossing. Helemaal af zijn onze moderne uittrektafels, werkelijk het neusje van de zalm voor grote tuinfeesten.

 

Heb je al een mooi plaatje voor ogen? Dan doen we er nog een schepje bovenop.

Als je van natuurlijke materialen houdt, dan ga je vast voor rotan of hout (eik, teak, mango …) Ben je meer voor strak en modern? Dan is kunststof of aluminium, eventueel in combinatie met keramiek en glas, allicht iets voor jou. Laat je inspireren door ons uitgebreid assortiment en vraag ons gerust om tips. Samen maken we van je terras en/of tuin een plek waaruit je niet weg te slaan bent, zoveel is zeker!

Bel ons voor info. Of maak een afspraak om onze tuinmeubelen in de showroom te bekijken.

Volgende lezen

Creëer van je tuin, terras of balkon een oase van rust en gezelligheid
Ontdek de gloednieuwe stoelenstudio bij Trendwood

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.